Δελτίο τύπου 1/4/2012
 

 

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

Στις σημερινές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της Κύπρου έδωσαν το παρόν τους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο.

Σε δηλώσεις του στα Kυπριακά μέσα ενημέρωσης ο κ. Καμμένος δήλωσε:

«Ήλθαμε να τιμήσουμε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ από τους Aγγλους κατακτητές. Η 1η Απριλίου είναι η επέτειος από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ το 1955.

Η Ελλάδα σήμερα είναι υπό κατοχή. Θα αγωνιστούμε με ό,τι προβλέπεται από το Σύνταγμα για να είναι ελεύθερες οι επόμενες γενιές».

Ο Πάνος Καμμένος παρέστη στη δοξολογία, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β.

Παρόντες ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, αρχηγοί κομμάτων, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Κύπρου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες συναντήθηκε με τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β, τον πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, τον αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Ιωνά Νικολάου, τον επίτιμο πρόεδρο του σοσιαλιστικού κόμματος ΕΔΕΚ Βάσο Λυσσαρίδη, τον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Ηλιάδη, και τον υπουργό Δικαιοσύνης Λουκά Λουκά.

Ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε στεφάνι στα «Φυλακισμένα Μνήματα», τον τόπο βασανισμού, φυλάκισης και απαγχονισμού των αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Στεφάνι κατέθεσε και η βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια, η οποία συνόδευσε στη Κύπρο τον Πάνο Καμμένο, εκπροσωπώντας τους βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

 

 

 

 
Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου


Δελτίο Τύπου(.pdf)   
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform