Δελτίο Τύπου 27/03/2012
Ο ΡΟΛΟΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

 

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για τον τόπο και μετά από αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην έναρξη λειτουργίας Εθνικού Φορέα Διαχείρισης Υδρογονανθράκων, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, αποφάσισε αιφνιδίως τη μετάθεση της στελέχωσής του για το μέλλον, διατηρώντας τον ανενεργό.

 

Αντιθέτως, βιάζεται να λάβει σημαντικές δεσμευτικές αποφάσεις για τους υδρογονάνθρακες εντός των ημερών, στηριζόμενος στις μυστικές διαπραγματεύσεις του γνωστού και επιτυχημένου για τις εν λόγω πρακτικές του Υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απαιτούμε την αποχή της συγκυβέρνησης από κάθε υπογραφή συμφωνίας που δεν στηρίζεται στις προβλέψεις διαφάνειας του Νόμου 4001/2011 για την Ελληνική Διαχειριστική Εταιρία Υδρογονανθράκων.

 

Επιπροσθέτως: Το κείμενο Μνημονίου Συνεργασίας Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ δεν έχει περάσει από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και δεν δίδεται καν στους εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού, παρόλο που το έχουν ζητήσει από το αρμόδιο Υπουργείο!

 

Το γεγονός και μόνο της μη ένταξης των εν λόγω ζητημάτων στη συμφωνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ. για το περιεχόμενο της συγκυβέρνησης, αποδεικνύει ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την Κυβέρνηση Παπαδήμου ως όχημα για εξυπηρέτηση ύποπτων συμφωνιών.

 

Ο πραγματικός ρόλος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ξανά.

 

 

 
Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου


Δελτίο Τύπου(.pdf)   
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform