Ομιλίες στη Βουλή
Δελτίο τύπου 08/05/2019

 

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΦΩΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 120 ΔΟΣΕΩΝ

 

«Με τις πλάτες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η ρύθμιση των 120 δόσεων»

 

 

Σε σημερινή του ομιλία στην Επιτροπή για το Νομοσχέδιο των 120 δόσεων, ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Αριστείδης Φωκάς, τόνισε πως ο Πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί τη ρύθμιση οφειλών προς τους φορείς της κοινωνικής ασφάλισης από το βήμα της ΔΕΘ το 2016. 

 

Η καλύτερη στιγμή για να γίνει αυτό ήταν εκείνη. Η αμέσως καλύτερη στιγμή είναι τώρα. «Πρέπει να υπάρξει οριζόντια διαγραφή τόκων, προσαυξήσεων και αφαίρεση από την οφειλή της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για το διάστημα που δεν τους το παρείχε το ταμείο. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού σε 120 δόσεις για όλους(ελεύθερους επαγγελματίες, γιατρούς, εμπόρους, δικηγόρους, μηχανικούς, κτηνοτρόφους, αγρότες κλπ). Για όλους τους οφειλέτες προς τη φορολογική διοίκηση, διαγραφή 100% τόκων και προσαυξήσεων και αποπληρωμή της υπόλοιπης οφειλής σε 100 δόσεις χωρίς διάκριση. Είναι χρυσή ευκαιρία να υπάρξει έκρηξη ανάπτυξης μαζί με την επερχόμενη μείωση της φορολογίας».

 

Παράλληλα, ο κ. Φωκάς ανέφερε πως θα πρέπει να υπάρξει πλήρης αξιοποίηση της περιουσίας του ΕΦΚΑ. Τέλος, τόνισε πως όλα αυτά επετεύχθησαν με τις πλάτες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στον καιρό της συγκυβέρνησης.

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform