Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 09/04/2019

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ

 

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με τη διοργάνωση εκδήλωσης για τον εθελοντισμό, θελήσαμε να τιμήσουμε και να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους που είτε ως στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας ή του Πυροσβεστικού Σώματος, είτε ως εθελοντές, στέκονται δίπλα μας και προστατεύουν τη ζωή μας, την περιουσία μας και το περιβάλλον που ζούμε,με αίσθημα προσφοράς και ευθύνης.

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν και τιμήθηκαν εθελοντικές ομάδες όπως η ΕΠΟΜΕΑ, ΟΦΚΑΘ, ΟΔΙΚ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Τον λόγο πήραν, η Στέλλα ΒΑΛΑΝΗ-ΝΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ δικηγόρος πάρα Αρείου Πάγου (υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης), ο Κωνσταντίνος ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και περιβάλλοντος Κ. Μακεδονίας, ο Σταύρος ΦΕΤΚΟΣ γραμματέας δημοσίων και διεθνών σχέσεων της ΠΟΑΣΥ, ο επιπυραγός του Π.Σ Αντώνιος ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ και ως εκπρόσωπος των εθελοντών ο Σάκης ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ,πρόεδρος της ΕΠΟΜΕΑ Χορτιάτη - Πυλαίας.

 

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης, η εκπρόσωπος της Βουλευτού Και κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου Κας Μαρίας ΚΟΛΛΙΑ - ΤΣΑΡΟΥΧΑ, ο Πέτρος ΓΙΩΒΗΣ πρόεδρος Συντονιστικής Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ, η Βούλα ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ, Αντιπεριφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και ο Ευστάθιος ΑΝΘΌΠΟΥΛΟΣ γραμματέας Προστασίας του Πολίτη του κινήματος.

 

Ακόμη μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Αριστείδης ΦΩΚΑΣ, ο Συντονιστής Βορείου Ελλάδος του Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγος Σπυρίδων ΒΑΡΣΑΜΗΣ και Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης Αρχιπύραρχος Δημήτριος ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ.

 

Η δράση των εθελοντών συμπολιτών μας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και η στήριξη του έργου και της αποστολής τους, υποχρέωση όλων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform