Δελτία Τύπου Βουλευτών
Δελτίο τύπου 24/04/2019

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΑΣ - ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

 

«Σήμερα είμαστε όλοι Αρμένιοι - Η Ελλάδα ασπίδα πολιτισμού, αποφασιστικότητας και υψηλού φρονήματος απέναντι στο σκοτάδι»

 

 

Η βουλευτής Ν. Σερρών, πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) και πρώην Υφυπουργός Άμυνας, κα Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, δήλωσε σήμερα, Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Αρμενίων:

 

«Τα θύματα της Γενοκτονίας των φίλων μας Αρμενίων, των αδελφών μας Ποντίων, Μικρασιατών και Θρακιωτών, των συμπολιτών μας Εβραίων, μας καλούν μέσα από τα βάθη της ψυχής μας να παραμένουμε άγρυπνοι απέναντι σε κάθε φαινόμενο οργανωμένης βίας και σε κάθε απάνθρωπη ιδεολογία.

 

Προτάσσουμε τον αλληλοσεβασμό απέναντι στο μίσος, την ισχυρή Δημοκρατία απέναντι στη βία, μια κοινωνία των λαών και των εθνών απέναντι στηεπιβολή των αριθμών και των σκοτεινών διευθυντηρίων. Η Ελλάδα θα παραμείνει η Ασπίδα πολιτισμού, αποφασιστικότητας και υψηλού Φρονήματος, που πάνω της θα διαλύεται το σκοτάδι, από όπου και αν αυτό προέρχεται.

 

Σήμερα είμαστε όλοι Αρμένιοι!».

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform