Δραστηριότητες Άλλων Υπουργείων
Δελτίο τύπου 02/01/2019
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Τζανέτος Φιλιππάκος παρευρέθηκε την Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 σε εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου μικτό τμήμα μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και παραδοσιακό συγκρότημα δημοτικών χορών, έψαλαν τα κάλαντα στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος.  

 

Ειδικότερα, ενώπιον εκπροσώπων της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος, παρευρισκομένου και του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου το μικτό Τμήμα Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος έψαλε παραδοσιακά κάλαντα από πολλές περιοχές της Ελλάδας στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος. Ακολούθως συγκρότημα παραδοσιακών χορών από τα Καλάβρυτα τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα της Πελοποννήσου και χόρεψε δημοτικούς χορούς.

 

Στα μέλη του παραδοσιακού συγκροτήματος και στο προσωπικό του Μικτού Τμήματος Μουσικής προσφέρθηκαν συμβολικά δώρα.

 

Επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης ο κ. Γενικός εξέφρασε τις ευχές του, αλλά και την ευαρέσκεια του στο παριστάμενο αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, που παρευρέθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης», για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

 

Ακολούθως ο κ. Φιλιππάκος επισκέφτηκε τα γραφεία των προϊσταμένων αλλά και του λοιπού προσωπικού του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων όπου ευχήθηκε προσωπικά σε όλο το προσωπικό που τελούσε σε υπηρεσία, καλή χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform