Ανακοίνωση
Δελτίο τύπου 07/11/2016

MHNYMA ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (ΚΟΕΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ

 

 

Πραγματοποιούμε το 3ο τακτικό συνέδριο κάτω από δύσκολες συνθήκες για τον Ελληνικό λαό μέσα σε ένα διεθνές κλίμα ανταγωνισμού, αποσταθεροποίησης ακόμη και αμφισβήτησης των διεθνών κανόνων ειρηνικής συνύπαρξης.

 

Κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι αναγκαιότητα πλέον και όχι πολυτέλεια η ενότητα. Ενότητα και ομόνοια σε όλα τα επίπεδα. Οι έριδες και οι αντιδικίες, το συμφέρον του ενός έναντι του πλησίον του, δεν θα αποφέρουν καρπούς. Δεν θα ανατρέψουν το στείρο παρελθόν, απλά θα το αντικαταστήσουν με ένα νέο επίσης στείρο που θα εγκλωβίσει όλες τις επόμενες γενιές στην μετριότητα.

 

Είναι αναγκαίο να κατανοήσουμε πως το χτίσιμο της νέας παραγωγικής Ελλάδας και της επικράτησης μιας υγιούς νοοτροπίας όπου οι άξιοι και οι έντιμοι θα ανταμείβονται δίκαια και θα υπάρχει μια θέση για όλους τους εν ενεργεία πολίτες με αμοιβές αξιοπρεπούς διαβίωσης, χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Δεν χτίζουμε την Ελλάδα του 2016 ούτε του 2017. Χτίζουμε την Ελλάδα των παιδιών μας και των παιδιών τους. Αυτή είναι η αλήθεια και  οφείλουμε να την αποδεχτούμε για το καλό των επόμενων από εμάς Ελλήνων. 

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ γι’ αυτά παλεύουμε. Κάναμε πράξη την Εθνική συμφιλίωση και στους 22 μήνες συγκυβέρνησης αποδείξαμε με τη στάση μας και τις θέσεις μας ότι είμαστε το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ !

 

Με αυτό το κλίμα ενότητας και γόνιμης δημιουργίας σας καλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες και τα συμπεράσματα του τρίτου συνθετικού μας συνεδρίου μέσα από το οποίο δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα ό,τι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν κάνουμε πίσω σε θέματα αρχών και αξιών , σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ορθοδοξία, την κυριαρχία μας και τις θέσεις μας. Είμαστε εδώ για να χτίσουμε την Ελλάδα της ενότητας, της αξιοπρέπειας και της ανατροφοδοτούμενης ανάπτυξης με όρους που θα εξασφαλίζουν την αξιοκρατία και την ισονομία.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 

Παναγιώτης Σγουρίδης

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform