Δελτίο τύπου 21/05/2019
 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΙΚΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ

 

 

«Το δίπολο του αποπροσανατολισμού ΣΥΡΙΖΑ –ΝΔ, για άλλη μία φορά επιδιώκει τη συσκότιση και αποφεύγει να μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα, που απασχολούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε σχέση με την Ελλάδα στην Ευρώπη.

 

Τα 2/3 των ανέργων της Ευρώπης προέρχονται από το Νότο, όπου ανήκει και η Ελλάδα και οφείλονται στις άνισες εμπορικές συναλλαγές του γερμανικού Βορρά, που πουλάει συνεχώς προϊόντα στον εξασθενούμενο οικονομικά Νότο, που απλώς αγοράζει τα προϊόντα του Βορρά.

 

Το Διευθυντήριο των Βρυξελλών, που ο Ανδρέας Παπανδρέου κατήγγειλε το 1995, επιμένει με την ανοχή ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ στον οικονομικό διαχωρισμό Βορρά και Νότου και στην κατάργηση των εθνών - κρατών, των σημαιών και των εθίμων, αλλά και της μεγαλύτερης δημοκρατικής κατάκτησης της Ευρώπης, που είναι η ομοφωνία στη λήψη των αποφάσεων.

 

Αυτά τα αληθινά και κρίσιμα προβλήματα θέλει να αποφύγει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ να συζητήσει και γι’ αυτό δεν απαντά στο διατυπωμένο έγγραφα (18.5.2019) αίτημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για διοργάνωση κοινής τηλεοπτικής συζήτησης όλων των πολιτικών αρχηγών των δημοκρατικών κομμάτων, που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

Όμως, η Δημοκρατία απαιτεί την αποκάλυψη όλης της αλήθειας και η συσκότιση του δίπολου δεν εξυπηρετεί ούτε την αλήθεια, ούτε τη Δημοκρατία». 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform