Δελτίο τύπου 21/03/2019
 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

 

 

«Η τριμερής Σύνοδος Κορυφής στα Ιεροσόλυμα μεταξύ Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ και με την παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, είναι ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα, που κατοχυρώνει τη θέση της Ελλάδας και προδιαγράφει εξαιρετικά θετικές προοπτικές για την Πατρίδα μας.

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με ικανοποίηση και υπερηφάνεια παρακολουθούμε και στηρίζουμε την εξέλιξη μιας στρατηγικής επιλογής για τη χώρα μας, τα θεμέλια της οποίας μπήκαν με την καταλυτική συνδρομή του Πάνου Καμμένου για  την αναβάθμιση των σχέσεων με το Ισραήλ, τη στενή και πολυεπίπεδη συνεργασία με τις ΗΠΑ, αλλά και με την αποφασιστική στήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Η ενίσχυση της αμυντικής θωράκισης της χώρας μας και η επίμονη και επίπονη προσπάθεια του Πάνου Καμμένου να διευρύνει και να ενισχύσει δεσμούς συνεργασίας και κοινής προοπτικής με χώρες ισχυρές, που είναι πρωταγωνιστικοί παράγοντες στις διεθνείς εξελίξεις,  φέρνουν τώρα καρπούς.

 

Αναβαθμίζουν τη θέση της Ελλάδας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια της Πατρίδας μας και την προοπτική ευημερίας του λαού μας».

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform