Δελτίο τύπου 15/01/2019
 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΦΩΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Καλωσορίζω τον κ. Φωκά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Είναι ένας μαχητικός βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης. Θέλω να σας πω ότι μέχρι τώρα, μέχρι την Κυριακή, δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να αντισταθούμε απέναντι σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Στη συμπολίτευση, η οποία θέλει να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών, και στην αντιπολίτευση, η οποία, κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό, δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας να έρθει να καταθέσουμε από κοινού μία πρόταση μομφήςκατά της κυβέρνησης, με τη μόνη δέσμευση ότι η λύση που θα δοθεί δεν θα έχει τον όρο «Μακεδονία» και ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση για να υπογράψει ο ίδιος τη συμφωνία των Πρεσπών κάπως διαφορετική. Ο κ. Φωκάς ήταν πάντα συνεπής στις αρχές του και στις αρχές που εκπροσωπούμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Τον καλωσορίζω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Καλώς ήρθες. Καλή δύναμη». 

 

Α. ΦΩΚΑΣ: «Την Κυριακή, ο Πάνος Καμμένος απευθύνθηκε σε όλους τους βουλευτές για ένα πατριωτικό κάλεσμα. Απηύθυνε ένα πατριωτικό κάλεσμα για να σταματήσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών. Η συμφωνία των Πρεσπών δεν διορθώνεται, καταργείται. Θα δώσουμε μάχη με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ από εδώ και πέρα. Καλή επιτυχία στον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform