Δελτίο τύπου 28/08/2018
 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ Ν.Ε.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

 

 

«Σήμερα είναι μια θλιβερή ημέρα για την πατρίδα μας. Ένας Ίκαρος, ένας μαχητής του Αιγαίου, ο Επισμηναγός Νικόλαος Βασιλείου έφυγε την ώρα του καθήκοντος, υπέρ πίστεως και πατρίδος,μπαίνοντας πλέον στο πάνθεον των ηρώων της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

Εκφράζουμε από κοινού τη βαθειά μας οδύνη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στα δύο παιδιά του και στην οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

Σήμερα συναντηθήκαμε με την Πρόεδρο του Ν.Ε.Ο. Κατερίνα Παπακώστα. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι έχουμε μια στενή συνεργασία και μια κοινή πορεία επί πάρα πολλά χρόνια, ξεκινώντας από κοινές ιδεολογικές καταβολές στη Νέα Δημοκρατία, όταν η Νέα Δημοκρατία δεν είχε ακόμα μετατραπεί σε ένα νεοφιλελεύθερο ακροδεξιό μόρφωμα, με τους υβριστές του Καραμανλή και εκείνους που την πολέμησαν ακόμα και στην εποχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι πλέον ίδια. 

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ γεννηθήκαμε στα χρόνια του αγώνα κατά των μνημονίων. Το Ν.Ε.Ο. είναι πλέον μια πραγματικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου. Σε αυτή την περίοδο που τα μνημόνια τελείωσαν και πλέον ο ελληνικός λαός χτίζει μια νέα πορεία, ξεκινήσαμε μια διαδικασία διαλόγου για να φτάσουμε σε μία προγραμματική σύγκλιση. Είναι σημαντικό ότι αυτό γίνεται την περίοδο που ο Πρωθυπουργός της χώρας καλεί το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων σε μία εθνική προσπάθεια. 

 

Με την Κατερίνα Παπακώστα, ασχέτως τι θα γίνει στο μέλλον, μας ενώνει το κοινό μας παρελθόν, οι αρχές και οι αξίες που πάντα υπηρετήσαμε με απόλυτη πίστη και συνέπεια. Εμείς δεν αλλάξαμε. Οι άλλοι άλλαξαν». 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform