Δελτίο τύπου 08/02/2018
 

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΑΜΑΛΟΥ

 

 

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης συναντήθηκε σήμερα με τον χρυσό παραολυμπιονίκη στην άρση βαρών Παύλο Μάμαλο και ανακοίνωσε την προσχώρησή του στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος Παναγιώτης Σγουρίδης καλωσόρισε τον Παύλο Μάμαλο και τόνισε τα εξής: «Μας περιποιεί τιμή η ένταξη του Παύλου Μάμαλου στην οικογένεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το αποτέλεσμα αυτής της σύμπραξης θα είναι θετικό για την πατρίδα πάνω από όλα». 

 

Από την πλευρά του ο χρυσός παραολυμπιονίκηςεξέφρασε την επιθυμία να προσφέρει ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. 

 

Στην ίδια συνάντηση ανακοινώθηκε και η προσχώρηση της προέδρου του συλλόγου «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν ΜΟΝΟ άνθρωποι» Σύλβιας Αντώναρου, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ασκεί σημαντική κοινωνική δραστηριότητα στον τομέα της υποστήριξης των ΑμΕΑ.

 

Στη συνάντηση ήταν παρόντες, επίσης, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και αντιδήμαρχος Δάφνης - Υμηττού Νίκος Ντίνος και ο γραμματέας ΑμΕΑ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πέτρος Παυλάκος.

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform