Δελτίο τύπου 13/10/2017
 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ» ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΟΥΣ Θ. ΣΙΑΦΑΚΑ-Ν. ΚΑΣΙΜΑΤΗ

 

 

Για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου:

 

Είμαστε συγκλονισμένοι και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας γι’ αυτή τη δολοφονία. Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του. 

 

Για το επικείμενο ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τις επενδύσεις:

 

Είναι σημαντικό το ταξίδι που θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός στις ΗΠΑ. Βλέπουμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει μια αλλαγή όσον αφορά τις διεθνείς συμμαχίες της χώρας. Θυμίζω ότι στο παρελθόν ένα «σύμμαχο» είχε η χώρα μας, τη Γερμανία, και δεν υπήρχαν επισκέψεις σε ηγετικό επίπεδο σε άλλες χώρες. Πλέον η ελληνική διπλωματία αναπτύσσεται με έναν τρόπο διαφορετικό, πολυεπίπεδο και πολυδιάστατο. Πράγματι η χώρα μας είναι ένας σταθερός παράγοντας στην περιοχή και αυτό αναγνωρίζεται και από τους συμμάχους μας 

 

Όσον αφορά το ζήτημα των επενδύσεων, αυτό τοοποίο κάνει η κυβέρνηση είναι να προχωράει με σταθερά βήματα ώστε να έρθουν επενδύσεις. Αυτό που επιδιώκεται δεν είναι ένα ξεπούλημα, προκειμένου να πούμε «σώνει και καλά» ότι έχουμε επενδύσεις, αλλά οι επενδύσεις να γίνονται με ισονομία. Βλέπουμε επίσης ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας έχει αυξηθεί από το 2014 έως σήμερα. 

 

Όσον αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση, συνεχίζει να επενδύει στην καταστροφολογία η οποία είναι αδιέξοδη, αλλά φαίνεται ότι η ίδια δεν το αντιλαμβάνεται.

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform