Δελτίο τύπου 17/09/2017
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

«ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ»

 

 

Υποθέτουμε πως οι θέσεις που εξέφρασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη φοιτητική παράταξη που στηρίζει το κόμμα του και για τη συμμετοχή των φοιτητών στα όργανα των Ιδρυμάτων, αποτελούν την έκφραση μιας έμμεσης συγγνώμης για όλες τις πρακτικές του παρελθόντος. Οι φοιτητοπατέρες, άλλωστε, που εξέθρεψε η παράταξη αυτή, οι πελατειακές σχέσεις που δημιούργησε, οι κλίκες, οι αδικίες, καθώς και τα υπόγεια δίκτυα κυκλωμάτων αντιγραφής εργασιών και σημειώσεων έχουν κάνει αρκετή ζημιά στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας. 

 

Ελπίζουμε, βεβαίως, να μην αντιγράφει θέσεις τους προγράμματός μας, απλώς για να υποκριθεί την κάθαρση, αλλά να πιστεύει, πράγματι, σε Πανεπιστήμια οργανωμένα με κανόνες και καθαρά, χωρίς αφίσες και τραπεζάκια. Σε Πανεπιστήμια, όπου όλοι οι φοιτητές θα έχουν ίσες ευκαιρίες και θα συμμετέχουν σε δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο και χωρίς τις γνωστές κομματικές παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις. Ελπίζουμε να τα εννοεί για το καλό της φοιτητιώσας νεολαίας, των Ανώτατων Ιδρυμάτων και της προόδου της Πατρίδας μας.

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform