Δελτίο τύπου 28/07/2017
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤO ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΣΤΟ 2ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

Κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απαρτιζόμενο από τον Αντιπρόεδρο του Κινήματος Παναγιώτη Σγουρίδη, τον γραμματέα Οργανωτικού Κώστα Κίγκα, τον αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Γιώργο Χρυσικό, τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Χρήστο Θεοδουλίδη, παρέστησαν στις διήμερες εργασίες του 2ου Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην Λαμία. 

 

Μεταξύ των στελεχών που συμμετείχαν στο κυβερνητικό κλιμάκιο και παρέστησαν στο διήμερο συνέδριο ήταν η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης και η γενική γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού ΕυρυδίκηΚουρνέτα. 

 

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η Περιφέρεια Στερεάς για την ανάπτυξη του τουρισμού, των εναλλακτικών μορφών του, την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής και του περιβάλλοντος, ενώ παρέδωσε φάκελο με τις αναλυτικές προτάσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Στερεάς Ελλάδος. 

 

Το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Σγουρίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Φθιώτιδας όπου είχε πολύωρη συζήτηση με πολιτευτές και μέλη των συντονιστικών επιτροπών της Στερεάς Ελλάδας για οργανωτικά θέματα, αλλά και για τα προβλήματα της Περιφέρειας.

 

Την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνοδευόμενος από το κλιμάκιο του Κινήματος και τον συντονιστή της επιτροπής Φθιώτιδας Θανάση Δρίβα, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου είχαν συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου Παναγιώτη Ζυγούρη, τον υποδιοικητή Ανδρέα Κολοκυθά, καθώς και με εκπροσώπους του ιατρικού και διοικητικού προσωπικού. 

 

Κατά τη συνάντηση ετέθη το θέμα της υποστελέχωσης του νοσοκομείου Λαμίας που αποτελεί το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς επίσης και το θέμα της αξιοποίησης του κτιρίου του πρώην σανατορίου που ανακαινίσθηκε πρόσφατα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform