Δελτίο τύπου 28/06/2017
ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

Με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτη Σγουρίδη, συγκλήθηκε χθες έκτακτη διαγραμματειακή σύσκεψη στα γραφεία του Κινήματος όπου συζητήθηκαν εκτενώς οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο γραμματέας του Κινήματος, Θύμιος Δρόσος, ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Μανώλης Κωστάκης, ο γραμματέας Εσωτερικών, Νίκος Κουτρούμπας ο γραμματέας Συνδικαλισμού, Νίκος Δρίτσας και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Παναγιώτης Σγουρίδης δήλωσε τα εξής:

 

«Η αποκομιδή των απορριμμάτων και η ασφάλεια της δημόσιας υγείας δεν μπορεί να αποτελεί σε καμία περίπτωση πεδίο κομματικών αντιπαραθέσεων.

 

Επιπλέον, η εκτεταμένη συσσώρευση απορριμμάτων σε συνδυασμό με τις συνθήκες καύσωνα, καθώς και η βλαπτική εικόνα της Ελλάδος τόσο στο εξωτερικό, όσο και στους ξένους επισκέπτες που βρίσκονται ήδη στη χώρα μας, επιβάλουν την άμεση αναστολή των κινητοποιήσεων. 

 

Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ χαιρετίζουμε την υπεύθυνη στάση της ΠΟΠ-ΟΤΑ, η οποία ανέστειλε τις κινητοποιήσεις της, σε αντίθεση με την απόφαση της ΠΟΕ - ΟΤΑ. Καλούμε δε τους συνδικαλιστές να συνεχίσουν τις διεκδικήσεις τους μέσα από τον διάλογο και να πάψουν να κρατούν όμηρο την κοινωνία». 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform