Δελτίο τύπου 10/05/2015
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ

 

 

Με τα μέλη του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων συναντήθηκαν στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης, ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών Κωνσταντίνος Κατσίκης και ο γραμματέας του Κινήματος Θύμιος Δρόσος.

 

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ παρέδωσαν υπόμνημα στο οποίο παρουσιάζονται οι θέσεις της Ομοσπονδίας για τα θεσμικά, οικονομικά, ασφαλιστικά, προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας και διατύπωσαν το αίτημα να αποκατασταθούν οι αδικίες που έχουν υποστεί από το 2010 ζητώντας να εφαρμοστούν οι αμετάκλητες αποφάσεις του ΣτΕ.

 

Από την πλευρά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισημάνθηκε το σημαντικό έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας και αναγνωρίσθηκε ως δίκαιη η διεκδίκηση της αναγνώρισης επικινδυνότητας εργασίας και η εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η εκπρόσωπος του Κινήματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, ο πρόεδρος της Νεολαίας Κώστας Καράμπελας και ο γραμματέας Προστασίας του Πολίτη, Στάθης Ανθόπουλος.

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform