Δελτίο Τύπου 7/4/2012
ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Μέσα σε μια εβδομάδα, μετά την Λευκωσία, ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, βρέθηκε σήμερα στην δεύτερη διχοτομημένη πόλη του ελληνισμού, τον Μακρύ Γιαλό Λασιθίου.

 

 Πρόκειται για μια από τις ωραιότερες παραλιακές πόλεις της Κρήτης που κόπηκε στη μέση με μεθοδεύσεις των τοπικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ το διήμερο της αναμπουμπούλας 7-9 Νοεμβρίου 2011,του σχηματισμού της κυβέρνησης Παπαδήμου.

 

 Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας οι οποίοι του κατέγραψαν τις απίστευτες συνέπειες της διχοτόμησης που βρίσκει τους περισσότερους κατοίκους να ακροβατούν στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική τους δραστηριότητα ανάμεσα στην Σητεία και την Ιεράπετρα.

 

 Ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκαθάρισε ότι η βούληση των τοπικών κοινωνιών θα πρέπει να εκφράζεται με δημοψηφίσματα για τέτοιου είδους σημαντικά θέματα και υπενθύμισε ότι η εθνική αντιπρόταση και το κυβερνητικό πρόγραμμα που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.anexartitoiellines.gr προβλέπει αναθεώρηση του Καλλικράτη όπου χρειάζεται.

 

 Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι συγκεντρώνονται υπογραφές των κατοίκων για την κατάργηση του διχοτομικού προεδρικού διατάγματος ο Πάνος Καμμένος κάλεσε την Νικολέτα Χριστάκη-Σαρρή που έχει αναλάβει αυτή την διαδικασία, μόλις συμπληρωθεί η πλειοψηφία των 50 συν μιας υπογραφών, να πάνε μαζί στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για να του καταθέσουν το σχετικό αίτημα.

 

 Επίσης ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από την Νικολέτα Χριστάκη-Σαρρή να κατέβει στο Λασίθι με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ως υποψήφια βουλευτής και πρόσθεσε ότι αν η ίδια δεν το επιθυμεί, στο ψηφοδέλτιο Λασιθίου να ενταχθεί άλλο μέλος της αγωνιστικής επιτροπής από τον Μακρύ Γιαλό.

 

 Στην συνέχεια ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τον γεωργικό συνεταιρισμό "Φοίνιξ" όπου συζήτησε τα θέματα παραγωγής και διάθεσης των οπωροκηπευτικών της περιοχής αλλά και του περίφημου ελαιόλαδου Σητείας.

 

 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκίνησαν την ημέρα φτάνοντας με το λεωφορείο τους στη Σητεία, όπου ο Πάνος Καμμένος μίλησε με κατοίκους και τοπικούς παράγοντες που τον υποδέχθηκαν στη παραλιακή ζώνη.

 

 Άγιος Νικόλαος, Νεάπολη, Μάλια και Χερσόνησος ήταν μερικές από τις άλλες στάσεις τους που έκαναν στη πόρτα-πόρτα και χωριό-χωριό περιοδεία τους στη Κρήτη, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform