Δελτίο τύπου 21/03/2017
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΙΓΚΑ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΝΑΥΠΛΙΟ

 

 

Στην Τρίπολη και στο Ναύπλιο  βρέθηκε τη Δευτέρα 20/03/2017 ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης συνοδευόμενος από το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Γραμματέα Οργανωτικού Κωνσταντίνο Κίγκα. 

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Παναγιώτης Σγουρίδης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αρκαδίας και συναντήθηκε με πολιτευτές και στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Αρκαδίας.

 

Κατόπιν επισκέφτηκε το Ναύπλιο όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Ραφαήλ Μπαρού, ενώ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για  διάφορα θέματα που αφορούν το Εργατικό Κέντρο, εν συνεχεία παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα.

 

Τέλος, ο Παναγιώτης Σγουρίδης με την παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού και της Περιφερειάρχου Πελοποννήσου Κατερίνας Μπόμπου συναντήθηκε με τους πολιτευτές και τα στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής Αργολίδος.

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform