Δελτίο τύπου 06/03/2017
ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

 

«Ο κ. Μητσοτάκης προκαλεί τον ελληνικό λαό με τις συνεχείς ανυπόστατες αναφορές του σε τέταρτο μνημόνιο, την ίδια στιγμή που είναι ο πιο πρόθυμος υποστηρικτής των παράλογων και αντικοινωνικών απαιτήσεων των ακραίων κύκλων των δανειστών και του ΔΝΤ, στο οποίο καταθέτει επανειλημμένα διαπιστευτήρια απόλυτης υποταγής.

 

Ο κ. Μητσοτάκης δεν πρέπει να αισθάνεται καθόλου καλά στην καρέκλα του προέδρου της Ν.Δ, όπως έδειξαν οι σημερινές δηλώσεις του προς τους τομεάρχες του, που τις χαρακτήριζε η ασύστολη κινδυνολογία και καταστροφολογία. Τα περί τέταρτου μνημονίου συνιστούν ευθεία υπονόμευση των διαπραγματευτικών προσπαθειών της χώρας μας. Το να ζητά μονότονα εκλογές στην πιο κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων αποκαλύπτει πως διακατέχεται από μεγάλο άγχος, και πανικό για την προσωπική του πολιτική τύχη.

 

Μόνο που οι απόπειρες του κ. Μητσοτάκη και της ακραίας νεοφιλελεύθερης ομάδας του να τορπιλίσουν τις διαπραγματευτικές προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης δεν βρίσκουν ανταπόκριση ούτε καν στα στελέχη του κόμματός του και πέφτουν στο κενό».

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform