Δελτίο τύπου 14/02/2017
ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ EΡΤ3

 

 

«Η εικόνα του κ. Μητσοτάκη ήταν εικόνα ικέτη μπροστά στην κ. Μέρκελ. Αντί να στηρίξει αυτά τα οποία το κόμμα του υποστηρίζει εντός των τειχών και για τα πρωτογενή πλεονάσματα και να αντιταχθεί στις παράλογες απαιτήσεις που προβάλλουν το ΔΝΤ και οι ακραίοι ευρωπαϊκοί κύκλοι, είπε ότι εγώ είμαι πρόθυμα εδώ να αναλάβω την ηγεσία της Ελλάδας, επιμένοντας στην εκλογολογία και ρίχνοντας όλο το φταίξιμο για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της β’ αξιολόγησης στην ελληνική κυβέρνηση, παρότι είναι κοινή αντίληψη στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και στους δανειστές ότι η οικονομία μας προχωράει καλά. 

 

Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να λέει ότι φορά τη γαλανόλευκη φανέλα, αλλά ουσιαστικά στηρίζει ξεκάθαρα τις θέσεις του ΔΝΤ όσον αφορά τα μέτρα και δεν προσφέρει εποικοδομητικά στην Πατρίδα μας με αυτά που λέει. 

 

Περιμένουμε με πολύ μεγάλη περιέργεια να δούμε τι θα πει στον κ. Σόιμπλε, αν θα επιμείνει στα χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα 2% που επαναλαμβάνει συνεχώς εντός της Ελλάδας και κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση για πλεονάσματα 3,5%, παρόλο που επί προηγούμενης κυβέρνησης δρομολογούσαν πλεονάσματα 4,5 %.

 

Να δούμε επίσης αν ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει την έκδοση του κ. Χριστοφοράκου».

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform