Δελτίο τύπου 6/4/2012
ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΜΗΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 την πόρτα-πόρτα, χωριό-χωριό πορεία τους σε όλη την Ελλάδα από την Κρήτη.

 

Μια πορεία, έτσι όπως δεν τολμούν να την κάνουν αρχηγοί, βουλευτές και υποψήφιοι από τα κόμματα που προσκύνησαν το μνημόνιο.

 

Τον πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, που έφθασε στη Μεγαλόνησο με το πλοίο της γραμμής, υποδέχθηκαν στις 06:30 το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου Ανεξάρτητοι Έλληνες με λυράρηδες, μαντινάδες, ρακί και τηγανόψωμα.

 

Μετά την επίσκεψη στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, στο κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου, στο επιμελητήριο και στην Αρχιεπισκοπή, ο Πάνος Καμμένος περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο ξεκινώντας από τα Λιοντάρια, για να μιλήσει με τους καταστηματάρχες και τον κόσμο.

 

Το μήνυμα που εισέπραξε είναι ότι οι Κρητικοί ήταν, είναι και θα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που ζητούν λευτεριά από την κατοχή της δικτατορίας των τοκογλύφων.

 

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε, ότι στο πρόγραμμα τους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού, οι οποίες προβλέπουν ΦΠΑ 5% για όλες τις υπηρεσίες οι οποίες εμπλέκονται με τον τουρισμό.

 

Στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που ακολουθούσαν με κάθε μέσο το λεωφορείο της νίκης, επισκέφθηκε τις Αρχάνες του Ηρακλείου, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών, το Καστέλι Πεδιάδος και το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

 

Σε όλες τις στάσεις που έκανε το λεωφορείο, ο Πάνος Καμμένος μπήκε σε καφενεία, μίλησε με καταστηματάρχες, άκουσε από τους συνταξιούχους το οικονομικό δράμα που βιώνουν και ενθάρρυνε τους άνεργους νέους να δώσουν την Κυριακή των εκλογών το μήνυμα που αξίζει να πάρουν εκείνοι που τους έχουν οδηγήσει στην απόγνωση.

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform