Δελτίο τύπου 27/11/2012
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

ΘΕΜΑ: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ»

 

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διοργανώνουμε δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης ενόψει των εορταστικών ημερών Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανίων.

 

Δυστυχώς πολλοί συνάνθρωποί μας αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα αναγκαία προς επιβίωση αγαθά την ώρα που η οικονομική κρίση επιτείνει τις κοινωνικές ανισότητες. Πλατιές κοινωνικές ομάδες έχουν ανάγκη την στήριξη όλων μας όπου μέσα από το υστέρημα μας μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο, να δώσουμε χαρά  και μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας.

 

Άνεργοι, μισθωτοί, συνταξιούχοι και παιδιά αυτές τις γιορτές θα νιώσουν την καθημερινή σκληρή πλευρά της ζωής μόνο που εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα πρέπει να σταθούμε κοντά τους.

 

Για το λόγο αυτό ορίζουμε το διήμερο 15 και 16 Δεκεμβρίου ως διήμερο Αλληλεγγύης και αγάπης και συλλέγουμε είδη ρουχισμού, παιχνίδια και τρόφιμα με στόχο να ενισχύσουμε αυτούς που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

 

Συνεργαζόμαστε με την Εκκλησία (τοπικές ενορίες) με τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων και με ιδρύματα, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την ομαλή και σωστή προώθηση της βοήθειας μας.

 

Οι δράσεις θα γίνουν πανελλαδικά και την ευθύνη οργάνωσής τους θα έχουν οι συντονιστικές επιτροπές. 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform