Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 30/01/2019

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

 

 

Ο Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ευστάθιος Ανθόπουλος εκπροσώπησε το κίνημα στην εκδήλωση βράβευσης εθελοντών πυροσβεστών, που προσέφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου από την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Προκόπη Παυλόπουλο, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουν και αναγνωρίζουν το έργο των Εθελοντών Πυροσβεστών, οι οποίοι εδώ και επτά χρόνια στηρίζουν το Πυροσβεστικό Σώμα, προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πολιτών όπως και τη φυσική κληρονομιά της χώρας.

 

Μετά το πέρας της βράβευσης ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τη μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform