Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 18/12/2018

 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

 

 

Κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο του Κινήματος Παναγιώτη Σγουρίδη, τον Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Καράμπελα και τον Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη Ευστάθιο Ανθόπουλο, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Ένωσης Πενταετών Πυροσβεστών, τους κ. Κωνσταντίνο Παπαντώνη και κ. Ιωάννη Παπαναστασίου.

 

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους Π.Π.Υ και τους συμβασιούχους Πυροσβέστες, όπως η ανανέωση της πενταετίας των Πυροσβεστών ως την συνταξιοδότησή τους ,η δικαίωση και εξασφάλιση των συμβασιούχων Πυροσβεστών του 2009 ως προς την ένταξή τους στην λίστα επιλαχόντων και οι συμβασιούχοι που έχουν αποκτήσει απολυτήριο και πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις.

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουν να είναι αρωγοί στα δίκαια αιτήματά τους με νομοθετικές πρωτοβουλίες, αναγνωρίζοντας την πολυετή εμπειρία και προσφορά των συμβασιούχων πυροσβεστών προς την πολιτεία καθώς και την συμβολή τους στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών.

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform