Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 14/12/2018

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ «ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»

 

 

Η Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιώτα Τριγώνη έδωσε το παρών στην Πολιτιστική Φιλανθρωπική εκδήλωση του Φορέα, «Αρχείο Ελληνικού Χορού», υπό την Αιγίδα του ΙΓΜΕΑ, στην Αίθουσα Τιμών της ΛΑΦΘ το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα  20:00 το απόγευμα.

 

Για την πραγματοποίηση της Πολιτιστικής Φιλανθρωπικής εκδήλωσης συμμετείχε ενεργά η Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη του μουσικοχορευτικού πλούτου των αλησμόνητων πατρίδων, όπως και να προβληθεί το σημαντικό έργο των ιδρυμάτων φιλοξενίας παιδιών και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, στο δύσκολο αυτό έργο τους.

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Φάμελλος Σωκράτης. Ο Ευρωβουλευτής και Επίτιμος Πρόεδρος του Αρχείου Ελληνικού Χορού, κ. Ιωάννης Γκλαβάκης, Ο Γενικός Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ., κ. Καράμπελας Κωνσταντίνος, η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και εθελοντισμού κ. Μίκα Παππά - Σέβου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και π. Βουλευτής, κ. Αβραμίδης Γαβριήλ, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, κ. Παππάς Βασίλειος, οι Πρόεδροι των Ιδρυμάτων και πλήθος κόσμου.

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform