Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 26/07/2018

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Η Αξιότιμη Διευθύνων Σύμβουλος Λιμένος Ραφήνας κ. Κατερίνα Αδαμοπούλου, υποδέχτηκε κλιμάκιο της Γραμματείας Αλληλεγγύης, με επικεφαλής την Γραμματέα Αλληλεγγύης, κ. Μικα Παππά Σέβου, τον Αναπληρωτή Γραμματέα κ. Τεντζεράκη Χρήστο, την Υπεύθυνη Επικοινωνίας, κ. Καλαίμη Γεωργία και την Υπεύθυνη Εθελοντών, κ Αθανασία Στάμου, οι όποιοι επισκέφτηκαν την περιοχή και προσέφεραν αναγκαία αγαθά για τους πυρόπληκτους, όπως αυτά τους ζητήθηκαν.

Αυτά περιελάμβαναν, είδη υγιεινής, σαπούνια και άλλα καθαριστικά, χαρτικά, καινούργιες πετσέτες και θερινά κλινοσκεπάσματα, είδη πρώτης ανάγκης για ηλικιωμένους, πολλά νερά, κρύα τσάγια - αναψυκτικά.

Ενημερώθηκαν για τα πολλά προβλήματα και κατέγραψαν τις βασικές ανάγκες για την επομένη δράση, προς βοήθεια των πυρόπληκτων.

Η δράση πραγματοποιήθηκε χάρη στην μεγάλη βοήθεια που προσέφερε η αξιότιμη Υφυπουργός Εσωτερικών  Υ.ΜΑ.Θ., κ Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, η οποία, ευαισθητοποιημένη με το δράμα των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από την φωτιά, συνέδραμε για ακόμη μια φορά, στο ανθρωπιστικό - εθελοντικό έργο μας.

Επιπλέον, με την αξιέπαινη συμβολή του πολιτευτή των ΑΝΕΛΛ και συμβούλου του ΥΕΘΑ, κ Γεώργιου Παλαπουγιούκ, ο επιχειρηματίας κ. Νεκτάριος Κατσίπης προσέφερε για ακόμη μια φορά προς την Γραμματείας μας, 600 λίτρα εμφιαλωμένα νερά και 700 lt αναψυκτικά και κρύα τσάγια.

Τα χαρτικά, ήταν προσφορά της κ. Στάμου Αθανασίας, ενώ στην πραγματοποίηση της δράσης συνέδραμε με το αμείωτο ενδιαφέρον της η Σύμβουλος ΥΜΑΘ και αναπληρώτρια γραμματέας Αλληλεγγύης, κ Αφροδίτη Λαινάκου.

Κλιμάκιο  της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που από πολύ νωρίς βοηθούσαν εθελοντικά στην εκφόρτωση και μεταφορά  προσφορών απλών πολιτών, ήρθε και βοήθησε και εμάς να μεταφέρουμε και να οργανώσει την διανομή τους η κ. Αδαμοπούλου.

Η Νεολαία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ιδιαίτερα αξιέπαινη, αφού κάθε μέρα αντιπροσωπεία της μαζί με το Πρόεδρο της κ. Κώστα Καράμπελλα θα είναι στην περιοχή προσφέροντας εθελοντική εργασία!

Ευχαριστούμε θερμά την μεταφορική Εταιρεία του κ. Δημητρίου Κιούση για την μεταφορά των αγαθών στην Ραφήνα.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την προσφορά τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform