Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 14/12/2017

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

 

Η παρουσία της Γραμματέως, κ. Μίκας Παππά - Σέβου και των Αναπληρωτών της στη Θεσσαλονίκη, για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδας «Η ΛΑΜΨΗ», σε συνεργασία με την πολιτιστική - ανθρωπιστική εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το Αρχείο Ελληνικού Χορού στην Αίθουσα Τιμών της Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, αποτέλεσε μια άριστη ευκαιρία για συνεδρίαση, των παρόντων στελεχών της Γραμματείας.

 

Η συνεδρίαση οργανώθηκε από την Αθήνα και πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο GRAND PALACE και τα θέματα ημερησίας διάταξης αφορούσαν τον απολογισμό των πραγματοποιηθέντων μέχρι τώρα δράσεων, καθώς και τον σχεδιασμό και προγραμματισμό του φιλανθρωπικού έργου που θα αναλάβουν οι κατά τόπους Αναπληρωτές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

 

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν οι Αναπληρωτές, κ.κ., Αφροδίτη Λαινάκου, Οικονόμου Χρήστος, Τεντζεράκης Χρήστος, η Υπεύθυνη για τον Νομό Ιωαννίνων κ. Αθηνά Παππά, η κ. Κατερίνα Γάκη για την Θεσσαλονίκη και η διευθύντρια του Γραφείου της Αθήνας, κ. Γεωργία Καλαίμη.

 

Ο Αναπληρωτής κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος, επικοινώνησε και ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τις αποφάσεις της συνεδρίασης .Οι αποφάσεις αυτές ανακοινώθηκαν και στα υπόλοιπα μέλη της Γραμματείας μας και προετοιμάζονται για δράσεις κατά την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα.

 

Ευχαριστούμε τον οικονομικό Διευθυντή του Κινήματος κ. Κώστα Συψή, για την ενίσχυση αυτής της ουσιαστικής και αναγκαίας συνεδρίασης μας και την συμμετοχή στις υπόλοιπες δράσεις της Γραμματείας μας, στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform