Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 31/07/2017

 

 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΥΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΡΕΤΣΟ

 

 

Μετά από συνεννόηση με τον Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ευθύμιο Δρόσο, ο Αν. Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης του Κινήματος Αυγερινός Χατζηχρυσός πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κρέτσος ενημέρωσε τον κ. Χατζηχρυσό για θέματα σχετικά με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που αναμένεται να διενεργήσει το προσεχές διάστημα το ΕΣΡ, για την προσφάτως ψηφισμένη ρύθμιση σχετικά με την εφαρμογή του barcode στις εφημερίδες, καθώς και για λοιπές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης αναφορικά με την ενίσχυση της διαφάνειας στο χώρο του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου. 

 

Επίσης, συμφωνήθηκε πως η αποδοχή των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται προς την κατεύθυνση της διαφάνειας, από μέρους των εμπλεκομένων, αποτελεί θετική εξέλιξη και ότι η προσπάθεια πρέπει να ενταθεί το επόμενο διάστημα με στόχο τη βιωσιμότητα των υγιών επιχειρήσεων και τη διατήρηση-διαφύλαξη των θέσεων εργασίας στο χώρο του Τύπου.

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform