Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 29/08/2017

 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΑΣ ΠΑΠΠΑ - ΣΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΡΥΪΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

 

 

Η Γραμματέας Αλληλεγγύης και Εθελοντικών Δράσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μίκα Παππά - Σέβου, συνοδευόμενη από τους Αναπληρωτές της Χρήστο Οικονόμου και Χρήστο Τεντζεράκη, καθώς και τα στελέχη της Γραμματείας Αθήνα Παππά και Κώστα Πόγια, μετέβησαν στο ιστορικό Δελβινάκι, έδρα της Μητρόπολης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης, όπου επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, κ.κ. Ανδρέα.

 

Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν το γηροκομείο της Μητρόπολης που βρίσκεται στον Σαραντάπορο στη Κόνιτσα, μόλις 15 χιλιόμετρα από τη συνοριακή γραμμή. Εκεί, έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη θέρμη από τις φιλοξενούμενες κυρίες, στις οποίες προσφέρθηκαν πολλά είδη ένδυσης, τρόφιμα, γλυκίσματα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. 

 

Το κλιμάκιο της Γραμματείας Αλληλεγγύης και Εθελοντικών Δράσεων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Ιδρύματος, τα οποία και ανέλαβε να τα μεταφέρει στους αρμόδιους του Κινήματος Η κ. Παππά - Σέβου εξήγησε επισταμένα τα οφέλη της ένταξης των ενοριτών σε ένδεια στα προγράμματα Αλληλεγγύης για όλους και προσφέρθηκε να βοηθήσει, αν χρειαστεί. Με την υπόσχεση να επισκεφτεί ξανά τις κυρίες στο Γηροκομείο, το κλιμάκιο της Γραμματείας ολοκλήρωσε την επίσκεψή του.

 

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στα στελέχη της Γραμματείας Αθήνα Παππά, Κώστα Πόγια και Χρήστο Οικονόμου για την προσφορά των τροφίμων στο γηροκομείο. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και τους φίλους του Αρχείου Ελληνικού Χορού και ιδιαίτερα την κ. Ντόρα Νίκα για την προσφορά των πολλών ζεστών ενδυμάτων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform