Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 24/07/2017

 

 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑ

 

 

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν οι δράσεις της Γραμματείας Αλληλεγγύης και Εθελοντικών Δράσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Ήπειρο και στη Λευκάδα.

 

Τη Κυριακή, 16 Ιουλίου, κλιμάκιο της Γραμματείας επισκέφθηκε το οικοτροφείο Θηλέων των Ιωαννίνων. Συναντήθηκε με τους υπευθύνους, όπου ενημερώθηκε και κατέγραψε προβλήματα και δυσλειτουργίες του Ιδρύματος. Πρόσφερε μεγάλη ποσότητα καλλυντικών, ειδών ένδυσης, κοσμημάτων για νεαρές κοπέλες και ειδών πρώτης ανάγκης, ύστερα από παράκληση του Ιδρύματος.

 

Τη Τρίτη, 18 Ιουλίου δόθηκε συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας η Γραμματέας Αλληλεγγύης και Εθελοντικών Δράσεων Μίκα Παππά - Σέβου αναφέρθηκε αναλυτικά στο πλούσιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο της Γραμματείας και το πρόγραμμα της για την Ήπειρο και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Χρήστος Οικονόμου εξήγησε αναλυτικά τον τρόπο υλοποίησης του. Στη συνέχεια, ο Αναπληρωτής Γραμματέας και πρόεδρος του Αρχείου Ελληνικού Χορού Χρήστος Τεντζεράκης αναφέρθηκε στον επιτυχημένο κύκλο κοινωνικών και ανθρωπιστικών δράσεων με τον τίτλο « Παραδοσιακή κουλτούρα και Φιλαλληλία» που υλοποιεί στην Περιφέρεια και με την συνεργασία της Γραμματείας.

 

Τη Τετάρτη, 19 Ιουλίου, το κλιμάκιο της Γραμματείας Αλληλεγγύης και Εθελοντικών Δράσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μετέβη στη Λευκάδα, όπου επισκέφτηκε το Γηροκομείο της Μητρόπολης και συνάντησε τους γέροντες. Προσφέρθηκαν, επίσης, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Από τον Προϊστάμενο Ιερέα του Ιδρύματος έγινε εκτενής ενημέρωση για φλέγοντα θέματα του Ιδρύματος, για τα οποία θα ενημερωθεί άμεσα ο αρμόδιος τομέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Η Γραμματέας Αλληλεγγύης και Εθελοντικών Δράσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μίκα Παππά – Σέβου ευχαρίστησε όλα τα μέλη στην Ήπειρο για την προσφορά τους και την παρουσία τους σε όλες τις δράσεις, αλλά και τον Συντονιστή Ιωαννίνων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βαγγέλη Κούτση για την παρουσία του και την παράθεση γεύματος στο κλιμάκιο της Γραμματείας στα Γιάννενα. Ευχαρίστησε, επίσης, τα μέλη της Γραμματείας Αθανασία Στάμου για τις μεγάλες προσφορές της και Αθηνά Παππά για την ζεστή φιλοξενία της. Τέλος, ευχαρίστησε τους Αναπληρωτές Γραμματείς της Γραμματείας Γιώργο Παλαπουγιούκ και Χρήστο Τεντζεράκη, αλλά και το μέλος του Συντονιστικού Γραφείου της Νεολαίας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Φυλλιώ Κομματά για τα όμορφα ρούχα που προσέφεραν.

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform