Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 11/07/2017

 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

 

 

Ο Γραμματέας Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης συνοδευόμενος από τον Συντονιστή Φθιώτιδας Αθανάσιο Δρίβα επισκέφθηκε τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου, το Εργατικό Κέντρο Λαμίας και συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα προβλήματα που υπάρχουν στους εργασιακούς χώρους, στην απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων λόγω μνημονίων και οικονομικής κρίσης καθώς και στον «εγκλωβισμό» των εργαζομένων και την ανασφάλιστη εργασία.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων τόσο στους λόγους που προκλήθηκαν τα ζητήματα αυτά όσο και στις μεθόδους που η πολιτεία μπορεί να επιλύσει τα ζητήματα που τέθηκαν από το Εργατικό Κέντρο Λαμίας.

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρούμε άμεση και επιτακτική την ανάγκη λήψης μέτρων που θα εξαλείψουν τα προβλήματα αυτά και θα εργαστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με συγκεκριμένες προτάσεις.

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform