Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 13/04/2018

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ -ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

 

Ενόψει της εορτής του Πάσχα, η Γραμματεία Αλληλεγγύης και Εθελοντικών Δράσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πραγματοποίησε τη Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2017 επίσκεψη προσφοράς και αγάπης στο Δημοτικό Γηροκομείο-Πτωχοκομείο Κέρκυρας.

 

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Αλληλεγγύης Άντζελα Πρωτοψάλτη και τα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κέρκυρας Κωνσταντίνα Καμονάχου και Θεοδώρα Καλισπεράτη βρέθηκαν κοντά στους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους που τους υποδέχτηκαν με συγκίνηση και ζεστά χαμόγελα.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, εμφανείς ήταν οι ελλείψεις και τα χρόνια προβλήματα λειτουργίας του ιδρύματος με κυρίαρχο το κτιριακό καθώς στεγάζεται επί σειρά ετών σε μισθωμένο χώρο στην περιοχή του Περάματος και χρήζει μετεγκατάστασης, ώστε παράλληλα με την ενίσχυση των υπηρεσιών και του κοινωνικού έργου που προσφέρει, να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται σε αυτό.

 

Η κ. Άντζελα Πρωτοψάλτη και τα υπόλοιπα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μοιράστηκαν λίγες ώρες από την καθημερινότητα των ενοίκων, ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος, που φιλοξενεί 30 ηλικιωμένους, συνομίλησαν και αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες μέρες του Πάσχα με το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους και προσέφεραν γλυκίσματα, τρόφιμα και άλλα αναγκαία είδη για το Πασχαλινό τραπέζι μαζί με τον καθιερωμένο «μπότη» για το Κερκυραϊκό έθιμο της πρώτης Ανάστασης.

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform