Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 12/04/2017

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΩΓΟΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

Η Γραμματεία Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού της έργου ενόψει του Πάσχα, μαζί με τη Νεολαία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνέδραμαν ουσιαστικά στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της πολιτιστικής και φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Παραδοσιακή Κουλτούρα και φιλαλληλία» του Αρχείου Ελληνικού Χορού.

 

Η εν λόγω εκδήλωση, υλοποιήθηκε με την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της Γραμματείας Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού και της Νεολαίας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και με την σύμπραξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γονιμιωτών, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Εύοσμου «Κύριλλος και Μεθόδιος», της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών «Αγρίμια» και της Θρακικής Εστίας Ν Σερρών.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αξιότιμη Υφυπουργός Εσωτερικών και Επικεφαλής του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, υπό την Αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο π. Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Γαβριήλ Αβραμίδης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων και Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυζίρογλου, η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. Μανταλένα Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος της Νεολαίας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. Κωνσταντίνος Καράμπελας, η Γραμματέας Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. Μίκα Παππά-Σέβου, ο Πολιτευτής κ. Πάνος Καρδαράς, ο Πρόεδρος του Ομίλου για την προστασία του εθίμου της Νάουσας «Γενίτσαροι και Μπούλες», κ. Αριστείδης Τόσιας, καθώς και πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι τοπικών πολιτιστικών και άλλων φορέων της Θεσσαλονίκης και πλήθος κόσμου.

 

Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η κ. Αφροδίτη Λαινάκου , Δημοτική Σύμβουλος Αμπελοκήπων και Μενεμένης και Αναπληρώτρια Γραμματέας της Γραμματείας Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Η όμορφη μουσικοχορευτική και φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Το ποσό που εισπράχτηκε από το συμβολικό αντίτιμο του εισιτηρίου διατέθηκε ως προσφορά και υποστήριξη των συμπραττόμενων φορέων στον Αθλητικό Σύλλογο ΑΜΕΑ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform