Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 11/04/2017

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

 

 

Η Γραμματέας Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνεχίζοντας το ανθρωπιστικό έργο ενόψει του Πάσχα, επισκέφτηκε το Σάββατο του Λαζάρου με κλιμάκιο Στελεχών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, το Ορφανοτροφείο της Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλας και Γιαννιτσών στην πόλη των Γιαννιτσών, προσφέροντας τρόφιμα και είδη ένδυσης και υπόδησης.

 

Την αποστολή υποδέχθηκε θερμά με κεράσματα και δώρα, ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Ελευθέριος Χαραλαμπίδης, η Διοίκηση, το προσωπικό και τα παιδιά του Ιδρύματος.

 

Ακολούθησε ενημέρωση σχετικά με την ιστορική διαδρομή και το έργο του ορφανοτροφείου, πραγματοποιήθηκε σύντομη ξενάγηση και αφιερώθηκε χρόνος για διάλογο και επικοινωνία με τα φιλοξενούμενα παιδιά.

 

Τους ευχαριστούμε όλους για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία.

 

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Αξιότιμη Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) κ. Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά για την προσφορά της σε τρόφιμα και για την στήριξη της δράσης της Γραμματείας στην Πέλλα, καθώς και στην Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος κ. Μανταλένα Παπαδοπούλου, την κ. Αφροδίτη Λαϊνάκου, Αναπληρώτρια Γραμματέα Αλληλεγγύης, τον Πρόεδρο της Νεολαίας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Κώστα Καράμπελα και τους πολιτευτές Θεσσαλονίκης κ. Πάνο Καρδαρά, Αντιπρόεδρο ΟΛΘ και κ. Δημήτρη Σκουλαριώτη, που όλοι ενίσχυσαν και τίμησαν με την παρουσία τους την συγκεκριμένη δράση και προσφορά στην Πέλλα.

 

Επίσης ευχαριστούμε τον Συντονιστή του Νομού Πέλλας, κ. Αντώνη Ντιουδη για την συμβολή του στην δράση και τον Πρόεδρο του Α.Ε.Χ. και Αναπληρωτή Γραμματέα Αλληλεγγύης, κ. Τεντζεράκη Χρήστο, για την ανθρωπιστική βοήθεια που προσέφερε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform