Δελτία Τύπου Γραμματειών
Δελτίο τύπου 09/04/2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΝΔ

 

 

Ξαναζεσταμένο φαγητό πρόσφεραν στον ελληνικό λαό οι κύριοι Αυγενάκης και Οικονόμου, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα υγείας της ΝΔ στην Κρήτη και επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά θέσεις και προτάσεις, που πέραν του ότι τις έχουμε ακούσει ξανά και ξανά χρόνια τώρα, δεν έχουν κανένα  νεοτερισμό και μεταρρυθμιστική διάθεση.

 

Αναλώθηκαν σε καταγγελίες για την «κατάρρευση» του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αποφεύγοντας όμως να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, δηλαδή ότι η παθογένεια ενός καταρρέοντος και λανθασμένου από τη γέννηση του συστήματος προέρχεται από τις πολιτικές που ακολούθησαν στο χώρο της Υγείας οι παρελθούσες κυβερνήσεις, οι οποίες αδιαφόρησαν τόσο για την αξιόπιστη λειτουργία του συστήματος, όσο και για την επάρκειά του σε όλη την επικράτεια. Δημιούργησαν ένα σύστημα υγείας το οποίο κατά κύριο λόγο εξυπηρέτησε πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, απέχοντας από τις πραγματικές ανάγκες του ελληνικού λαού και των δημόσιων λειτουργών υγείας σε όλες τις βαθμίδες του.

 

Θα συμβουλεύαμε την ηγεσία της ΝΔ να είναι προσεκτικότερη, γιατί ο ελληνικός λαός και μνήμη διαθέτει και κρίση. Το παρελθόν δεν είναι και τόσο μακρινό, ώστε να μην θυμόμαστε.

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform