Δελτία Τύπου Βουλευτών
Δελτίο τύπου 15/04/2019

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ -ΤΣΑΡΟΥΧΑ

 

«ΟΣΟ ΟΙ ΑΝ.ΕΛ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΣΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ»

 

 

«Μόνο το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παραμένει σταθερό στη δέσμευση ότι εκείνοι που ζημίωσαν την πατρίδα για προσωπικό όφελος θα συναντήσουν τη Δικαιοσύνη. Για αυτό και προσπαθούν ασταμάτητα να μας εξαφανίσουν δημοσκοπικά και πολιτικά. Από όποια παράταξη και αν προέρχονται και όσους νόμους και αν ψηφίσουν, όσο βρισκόμαστε στη Βουλή, όσοι πλούτισαν παράνομα δεν πρόκειται να ησυχάσουν».

 

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Ν. Σερρών κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, σχετικά με την επαναφορά του αιτήματος που κατέθεσαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης το Φεβρουάριο του 2018 για την ψήφιση Απλού Ερμηνευτικού Νόμου, όπου θα διευκρινίζεται ότι η «δωροδοκία» και το «ξέπλυμα»είναι παράνομα για τους πολιτικούς αξιωματούχους. Η Ν.Δ. είχε ταχθεί ενάντια στο αίτημα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το παρέπεμψε στη ΣυνταγματικήΑναθεώρηση, όπου όμως η σχετική πρόταση απερρίφθη.

 

«Όταν τους θυμίζουμε ότι ο ελληνικός λαός απαιτεί να δοθεί δικαιοσύνη, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πως δεν ακούει, εξυπηρετώντας προφανώς πολιτικές προεκλογικές μοιρασιές με τη Ν.Δ., ενώ η σημερινή ηγεσία της ΝΔ παθαίνει παράκρουση. 

 

Απέναντι σ' αυτές τις τακτικές οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε πάντοτε απέναντι, για αυτό και προσπαθούν μας βγάλουν από τη μέση. Δεν θα τους περάσει όμως, γιατί ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται πολύ καλά ποιοι αγωνίζονται και παλεύουν για την Πατρίδα», καταλήγει η κα Κόλλια.

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform