Δελτία Τύπου Βουλευτών
Δελτίο τύπου 21/01/2019

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ - ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

 

 

Η πρώην Υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης και πρώην Υφυπουργός ΕθνικήςΆμυνας, βουλευτής Ν. Σερρών κα Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, δήλωσε για το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών:

 

Ως βουλευτής, ως Μακεδόνισσα και ως μέλος του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στέλνω ξανά σε όλους τους συμπολίτες μου το μήνυμα που τονίζω σε όλη μου την πορεία, από απλή πολίτης ως και Υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης και Εθνικής Άμυνας:

 

«Μακεδονία είναι μόνο η Ελλάδα».

 

Αυτή την αναντίρρητη ιστορική αλήθεια φωνάξαμε χθες όλοι οι Έλληνες.

 

Είμαστε εδώ ελεύθερα και δημοκρατικά, χωρίς καμία κομματική γραμμή, χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον, χωρίς ακρότητες και φανατισμούς.

 

Μοναδική μας αγωνία είναι να προστατεύσουμε την πατρίδα μας, τη Μακεδονία, από τους αλυτρωτισμούς και τα όποια σχέδια υφαίνονται εναντίον της.

 

Η παρουσία μας και η δύναμη της φωνής μας θα αποτελεί πάντοτε την ισχυρότερη απάντηση σε οτιδήποτε θέτει σε κίνδυνο την πατρίδα μας, και δίνει δύναμη ώστε η μάχη να συνεχιστεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στους Διεθνείς Οργανισμούς και σε κάθε νόμιμο φορέα και οργανισμό, μέχρι να επικρατήσει η μοναδική αλήθεια:

 

«Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική».

Με αγάπη και σεβασμό χαιρετώ όλους τους συμπολίτες μου που μετείχαν στο χθεσινό πανεθνικό συλλαλητήριο.

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform