Δελτία Τύπου Βουλευτών
Δελτίο τύπου 22/08/2018

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ε.Σ.Ο.Α. ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

 

 

Με αφορμή την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, η Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας και Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τονίζει:

 

«Μια νέα εποχή ανέτειλε για τη χώρα. Η σκοτεινή περίοδος των μνημονίων αποτελεί παρελθόν. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και Κυβερνητικό εταίρο τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ασκώντας αξιόπιστη και σοβαρή πολιτική, πάλεψε σκληρά για την λύτρωση της χώρας και του ελληνικού λαού από τα μνημόνια και τα κατάφερε!

 

Η Ελλάδα έχοντας πλέον ανακτήσει την ελευθερία της και την εθνική της κυριαρχία, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία ενώ η Κυβέρνηση προτάσσοντας πάντα το εθνικό συμφέρον, θα συνεχίσει τον αγώνα της για την εκπλήρωση των δύο σημαντικών στόχων που έχει θέσει, δηλαδή την απόδοση ποινικών ευθυνών στη διαπλοκή και την ανάπτυξη. 

 

Οι θυσίες των Ελλήνων σύντομα θα ανταμειφθούν. Προχωράμε ενωμένοι για ένα ελπιδοφόρο μέλλον και μια νέα Ελλάδα».

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform