Δελτία Τύπου Βουλευτών
Δελτίο τύπου 08/06/2018

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ

 

 

Στις εργασίες του Διεθνούς Forum, για την Ανάπτυξη και Εξέλιξη του Κοινοβουλευτισμού, που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα 4 - 5 - 6 Ιουνίου, με πάνω από 500 συμμετοχές από 96 χώρες του κόσμου και 59 αντιπροσωπείες εθνικών κοινοβουλίων, συμμετείχε ο βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γεώργιος Λαζαρίδης, ως μέλος της Ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας & Γραμματέας της Κοιν. Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Ρωσίας. 

 

Κατά την ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων του συνεδρίου ο εκπρόσωπος βουλευτής της Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκε στο θέμα «Νομοθετική υποστήριξη με σκοπό την ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας στον 21ο αιώνα».

 

Ο Έλληνας βουλευτής συμμετείχε, επίσης, σε συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, σχετικές με την «Ανάπτυξη κοινοβουλευτικών σχέσεων με τις χώρες της Αφρικής» και την «Ελευθερία του λόγου στα ΜΜΕ».

 

Επ’ ευκαιρία της αποστολής, ο Γιώργος Λαζαρίδης είχε συναντήσεις με τον επικεφαλής της Ομάδας Φιλίας Ρωσίας - Ελλάδας και βουλευτής της Κρατικής Δούμα κ. Pavel Fedyev σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε ο Έλληνας Πρέσβης στη Μόσχα κ. Ανδρέας Φρυγανάς, καθώς και με φορείς της ομογένειας σε εκδήλωση, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο δράσεων αφιερωμένων στο έτος Τουρισμού Ρωσίας-Ελλάδας 2018, σε κεντρική αίθουσα του Πατριαρχείου της Μόσχας, παρουσία των Πρέσβεων Ελλάδας και Κύπρου στη Ρωσία, εκπροσώπων των Ορθοδόξων Εκκλησιών και συμμετοχή πλήθους Ρώσων πολιτών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform