Δελτία Τύπου Βουλευτών
Δελτίο τύπου 22/05/2018

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΟΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΙΜΟ ΣΑΜΙΟ

 

 

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαγνησίας κ. Σίμο Σάμιο, παρέστησαν στις εκδηλώσεις διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Μαγνησίας. Συγκεκριμένα παρέστη την Κυριακή το πρωί στις εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, στη δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας Βόλου. Ο Πρόεδρος κ. Σάμιος, κατέθεσε στεφάνι εις μνήμην των αδικοχαμένων Ποντίων αδερφών μας, εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσαν μεταξύ άλλων:

 

«Τιμώντας τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων τους οι Πόντιοι αποτελούν παράδειγμα πατριωτισμού. Όλοι οι Έλληνες οφείλουμε πολλά στους αδελφούς μας του Πόντου και έχουμε χρέος να τους στηρίζουμε. Η μνήμη της γενοκτονίας, του ξεριζωμού και της προσφυγιάς μας δείχνει τον δρόμο : να ενισχύσουμε τον απανταχού Ποντιακό Ελληνισμό. Δεν ξεχνάμε τον ξεριζωμό των Ελλήνων, δεν ξεχνάμε την ιστορία μας και απαιτούμε να διδάσκετε στα παιδιά μας. Απαιτούμε την αναγνώριση της Γενοκτονίας των αδερφών μας».

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform