Δελτία Τύπου Βουλευτών
Δελτίο τύπου 06/01/2018

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΙΜΟΥ ΣΑΜΙΟΥ

 

 

H Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας και Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, παραβρέθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στην εκδήλωση βράβευσης κορυφαίων αθλητών του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου.

 

Στην εκδήλωση παρέστη και βραβεύτηκε ως Προπονητής και αθλητής με παγκόσμια ρεκόρ, παγκόσμιες διακρίσεις και πολλές πανελλήνιες πρωτιές, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Σίμος Σάμιος.

 

Για την ξεχωριστή αυτή βράβευση η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε:

 

« Είμαι ιδιαίτερα περήφανη όπου ο Σίμος Σάμιος, ο εξαιρετικός αυτός αθλητής και προπονητής, προέρχεται από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, βοηθώντας από την πρώτη στιγμή το Κίνημα. Ο Σίμος ήταν ο ίδιος αθλητής «γέννημα θρέμμα» του ΟΕΑ - ΝΑΒ. Τεχνικός σύμβουλος και προπονητήςτου 4ου ολυμπιονίκη Στέργιου Παπαχρήστου, που από το 2012 έχει αναλάβει στο σύλλογο μετά από μία πολύ πετυχημένη πορεία πολλών χρόνων που ήταν προπονητής στην Εθνική ομάδα υπό την καθοδήγηση του Gianni Postilione.

 

Κατάφερε με μεθοδικό τρόπο και πολύ σκληρή δουλειά να εμφυσήσει σε όλους τους αθλητές τους όχι μόνο την έννοια του υγιούς ανταγωνισμού αλλά και το αθλητικό πνεύμα. Τα αποτελέσματα αυτής της «χημείας» που τον δένει με τους αθλητές του είναι άλλωστε ορατά τα τελευταία χρόνια μέσα από τιςεπιτυχίες που έχει καταγράψει το ενεργητικό του ο ΟΕΑ - ΝΑΒ. Εύχομαι στον ίδιο και στους αθλητές του καλή συνέχεια και ακόμη πιο πολλές διακρίσεις».

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform