Δελτία Τύπου Βουλευτών
Δελτίο τύπου 25/09/2017

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

 

 

Η Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη παραβρέθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στην υποδοχή της Αγίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του εν Εύβοια στις εγκαταστάσεις του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσεως, Στρατόπεδο «Τχη(ΠΖ) Παπαϊωάννου Ιωάννη» στο Βελεστίνο, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της περιοχής. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νεοϊστορηθείσης, με πρωτοβουλία του Εργοστασίου, Εικόνας του Οσίου στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου των εγκαταστάσεων του 304 ΠΕΒ, στην οποία ο Όσιος Δαυίδ έχει υπό την Σκέπη του το Εργοστάσιο και τον Οικισμό των εργαζομένων «Ρήγας Φεραίος».

 

Επίσης το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ήταν παρούσα στο 3ο Πανθεσσαλικό Αντάμωμα Παιδικών Τμημάτων Συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας στην Ευξεινούπολη Αλμυρού Μαγνησίας.

 

Παράλληλα η κ. Χρυσοβελώνη παρέστη κατόπιν προσκλήσεως στην απονομή των επάθλων των νικητών της 37ης Ανάβασης Πορταριάς όπου έκανε και τις απονομές στους συμμετέχοντες. Η κ. Χρυοσβελώνη ανέφερε στον χαιρετισμό της:

 

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε για ακόμη μία χρονιά στη φιλόξενη πόλη μας, έναν από τους διασημότερους αγώνες αυτοκινήτων σε άσφαλτο, την 37ηΑνάβαση Πορταριάς που διοργανώνεται – πολύ πετυχημένα θα έλεγα - από το Αθλητικό Σωματείο «Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου». Η διοργάνωση της ανάβασης Πορταριάς, που εδώ και 37 χρόνια δίνει δυναμικό «παρών» στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι μία εξαιρετικά αξιόλογη δράση και αποτελεί κορυφαία στιγμή των αθλητικών δρώμενων της περιοχής μας. Η πολυετής εμπειρία των διοργανωτών και παράλληλα η εμπλοκή των τοπικών κοινωνιών δίνει στον Αγώνα τον χαρακτήρα του «κλασσικού» και προοικονομεί την απόλυτη επιτυχία του. Είναι πεποίθησή μας ότι ο αθλητισμός, ως διέξοδος στην δύσκολη αυτή εποχή, χρειάζεται τέτοιες δράσεις. Εμείς, ως πολιτεία, νιώθουμε την υποχρέωση να τις υποστηρίζουμε και να στεκόμαστε δίπλα στους αθλητές, στους διοργανωτές αλλά και στους θεατές. Συγχαρητήρια σε όλους, νικητές και μη και στους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση. Ραντεβού του χρόνου και πάλι».

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform