Δελτία Τύπου Βουλευτών
Δελτίο τύπου 08/09/2017

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

 

 

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παν. Κουρουμπλή την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στη Μαγνησία και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, η π. υφυπουργός και Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε:

 

«Με χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα στην Μαγνησία τον υπουργό κ. Κουρουμπλή. Χαιρετίζουμε τις δεσμεύσεις του οι οποίες καταρχήν αφορούν την προώθηση των διαδικασιών για τη δημιουργία ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης στο λιμάνι του Βόλου. Ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά για τη ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα, ότι μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα έχει ψηφιστεί το νέο θεσμικό πλαίσιο που θα δίνει τη δυνατότητα σε λιμάνια όπως του Βόλου να αναπτύξουν μία παράπλευρη δραστηριότητα, αυτή της ναυπηγοεπισκευαστικής. Επίσης τονίστηκε ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας καθώς και το Υπουργείο Τουρισμού έχουν προβάλλει τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας σε πολύ σημαντικές, παγκόσμιου χαρακτήρα, εκθέσεις, ως μία από τις πιο ασφαλείς χώρες του κόσμου. Οι εκτιμήσεις είναι ότι τα επόμενα δέκα χρόνια, θα έχουμε εκρηκτικό αριθμό ανόδου και επιλογής τουριστών να έρθουν στην χώρα μας».

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform