Δελτία Τύπου Βουλευτών
Δελτίο τύπου 01/09/2017

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

 

 

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ε. Αποστόλου  την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στη Μαγνησία και συγκεκριμένα: στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΦΥΛΩ», στον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΦΤΕΛΙΑ», και στον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ», στο οινοποιείο της Νέας Αγχιάλου, η π. υφυπουργός και Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε:

 

«Με χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα στη Μαγνησία τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγ. Αποστόλου. Χαιρετίζουμε τις δεσμεύσεις του, οι οποίες αποτελούν και δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού για τα αγροτικά προϊόντα. Συγκεκριμένα δεχθήκαμε με μεγάλη ανακούφιση την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης για το κρασί, κάτι το οποίο αποτελούσε πάγια θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από την αρχή της διαβούλευσης του συγκεκριμένου νόμου.

 

Ταυτόχρονα, οι εξαγγελίες του υπουργού για την πάταξη των φαινομένων παραοικονομίας με τη λαθραία διακίνηση οίνου και τσίπουρου, μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους έτσι ώστε να σταματήσει επιτέλους η σημαντική μείωση των εσόδων για το Δημόσιο, εξαιτίας της απώλειας ΦΠΑ αλλά και φόρου εισοδήματος λόγω της λαθρεμπορίας. Τέλος χαιρετίζουμε την δέσμευση του υπουργού για την επιχορήγηση της Γυναικείας Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Φτελιά», μέσω προγραμμάτων που σύντομα θα ανακοινωθούν».

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform