Δελτία Τύπου Βουλευτών
Δελτίο τύπου 05/08/2017

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ

 

 

Σημαντική εξέλιξη για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων χαρακτηρίζει η τ. υφυπουργός και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη τη θέσπιση του επιδόματος παραμεθορίου σε μόνιμη βάση, για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Συγκεκριμένα η κ. Χρυσοβελώνη κατόπιν συναντήσεων που είχε και η ίδια με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη από την εξέλιξη του θέματος και τον σωστό χειρισμό από τον υπουργό Άμυνας και Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνο Καμμένο όπου μετά από πολλές προσπάθειες, τελικά θεσπίζεται το επίδομα παραμεθορίου στους στρατιωτικούς.

 

Με αφορμή την ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε η Ένωση στον υπουργό Άμυνας, όπου κοινοποιήθηκε και στην ίδια, η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε: «Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το ενδιαφέρον του κ. Καμμένου για τα μισθολογικά θέματα των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Θεωρώ ότι o υπουργός Άμυνας θα φροντίσει να δρομολογηθεί σύντομα η επέκταση του επιδόματος και σε άλλες παραμεθόριες περιοχές της χώρας μας. Ευχαριστώ την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία μας και υπόσχομαι να συνεχίσω να είμαι κοντά τους σε οτιδήποτε χρειαστεί».

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform