Δελτία Τύπου Βουλευτών
Δελτίο τύπου 28/04/2017

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

 

Ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚωνσταντίνοςΚατσίκης συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, μετά από πρόσκληση του δημάρχου προς τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων με θέμα τα προβλήματα λειτουργίας της Πρωτεύουσας.

 

Ο κ. Κατσίκης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στο ζήτημα της εγκληματικότητας και ειδικότερα στη διακίνηση και τη δημόσια χρήση ναρκωτικών, το παραεμπόριο, τις κλοπές την πορνεία, τους βανδαλισμούς και τις καταλήψεις κτιρίων. 

 

Παράλληλα ο κ. Κατσίκης πρότεινε την αυστηροποίηση και την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τον περιορισμό και την πάταξη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας. Ταυτόχρονα όμως επεσήμανε ότι η παραβατικότητα στην Αθήνα δεν είναι υψηλότερη από αυτή των υπόλοιπων ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Υπογράμμισε δε, ότι πρέπει να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας, όχι μόνο στους πολίτες της Αθήνας, αλλά και στους ξένους επισκέπτες της Πρωτεύουσας, όταν μάλιστα η χώρα μας ετοιμάζεται φέτος για νέο ρεκόρ τουριστικών αφίξεων. 

 

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίκης «Το ζήτημα της ασφάλειας της Αθήνας είναι θέμα που άπτεται όλων εκείνων των φορέων που επιλαμβάνονται τη διασφάλιση της έννομης τάξης, από τη θέση που υπηρετεί ο καθένας.

 

Η αστυνομία δεν μπορεί να γίνεται σάκος του μποξ και να αναλαμβάνει ευθύνες που αναλογούν και σε άλλους εμπλεκόμενους φορείς». 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform