Δελτία Τύπου Βουλευτών
Δελτίο τύπου 08/03/2017

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

 

«Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι η ημέρα που θυμίζει σε όλους μας τη συμβολή της στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη και αποτελεί σημείο συνάντησης των αγώνων όλων των γυναικών.

 

Ο ρόλος της γυναίκας είναι σημαντικός στην κοινωνία και την οικογένεια ενώ η συμβολή της πρωταρχική σε πνευματικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.

 

Γιορτάζει η γυναίκα του πόνου και του μόχθου, η γυναίκα της ομορφιάς και της λατρείας, η αγνοημένη και καταπιεσμένη γυναίκα, η γυναίκα της επανάστασης και του αγώνα, της αγάπης και της αγωνίας, της χαράς και της λύπης, του έρωτα και της μητρότητας.

 

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μας υπενθυμίζει την ανάγκη για ουσιαστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων της σύγχρονης γυναίκας, η οποία καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους ως μάνα, κόρη, σύζυγος, εργαζόμενη και αγωνίστρια στο στίβο της ζωής.

 

Η ημέρα αυτή μας οπλίζει με δύναμη και αποφασιστικότητα για να αγωνιστούμε να κατακτήσουμε την αξιοπρέπεια και την ποιότητα ζωής που όλες δικαιούμαστε να έχουμε».

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform