Δελτία Τύπου Γενικού Γραμματέα
Δελτίο τύπου 26/03/2018

 

 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

 

Παρουσία του Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ευθυμίου Δρόσου και του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Βουλευτή Λάρισας Βασίλη Κόκκαλη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 24 Μαρτίου, Πανθεσσαλική συνάντηση στελεχών στα Τρίκαλα.

 

Ο Γραμματέας Ευθύμιος Δρόσος ενημέρωσε τα στελέχη για τις πολιτικές εξελίξεις και έδωσε κατευθύνσεις για πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα του Κινήματος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης ενημέρωσε τα στελέχη του Κινήματος για το κυβερνητικό έργο στον τομέα ευθύνης του και γενικότερα για τις πρωτοβουλίες και δράσεις της Κυβέρνησης.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Καράμπελας, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό, ο Διευθυντής του Γραφείου Γραμματέα Σπύρος Τσώνος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας του Κινήματος Θανάσης Μαργαρίτης, ο Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Ακριβούλης, ο Γραμματέας Συνδικαλισμού Νίκος Δρίτσας, η Αναπλ. Γραμματέας Πολιτισμού & Αθλητισμού Αναστασία Χαρίση, ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΒ Μπάμπης Παπασπύρος, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και Συντονιστής Τρικάλων του Κινήματος Χρόνης Αγορίτσας, οι συντονιστές και στελέχη από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλίας. Χαιρετισμό απέστειλε η πρ. Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.

 

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος για πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα, καθώς και για θέματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

 

 

.

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform