Δελτία Τύπου Γενικού Γραμματέα
Δελτίο τύπου 28/09/2017

 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΡΟΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

 

Ο Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ευθύμιος Δρόσος, παρουσία του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής Ευάγγελου Καλλέργη και της Αναπληρώτριας Γραμματέως Παιδείας του Κινήματος Ελπινίκης Μπάρκα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Αναγνωστόπουλος, καθώς και μέλη του Συλλόγου.

 

Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και συζητήθηκε εκτενώς το θέμα των εναπομεινάντων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής του 30μηνου και τις δυνατότητες μονιμοποίησής τους. 

 

Θα επακολουθήσει νέα εκτενέστερη συνάντηση, στην οποία θα τεθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς.

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αναγνωρίζουμε το δίκαιο του αιτήματος των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπισή του.

 

 

 

 

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform